Contact

Neem contact met ons op

Contactgegevens voor deelnemers

Vragen of onduidelijkheden?

Mochten er onduidelijkheden zijn tijdens het onderzoek of heeft u een vraag? Dan adviseren wij u contact op te nemen met de betrokken onderzoeker of onderzoeksmedewerker in uw ziekenhuis, of met uw behandelend arts.  U vindt hun contactgegevens op uw patiëntenkaart en in bijlage A van uw proefpersonen-informatiebrief.  Deze brief is ook hier te downloaden.

U mag ook altijd bellen naar het algemene telefoonnummer van de MYPP-trial (+316 500 948 94) of een e-mail sturen naar: MYPP.trial@erasmusmc.nl

Onafhankelijk advies

Voor onafhankelijk advies over dit onderzoek kunt u terecht bij Dr. J.M.J. Cornette, gynaecoloog in het Erasmus MC. Zijn e-mailadres: j.cornette@erasmusmc.nl
Hij weet veel over de MYPP-trial, maar is niet betrokken bij dit onderzoek.


Noodnummer

In geval van nood adviseren wij u contact op te nemen met uw eigen verloskundige of gynaecoloog. Indien u onder controle bent in het ziekenhuis kunt u hiervoor het algemene (nood)nummer van de afdeling Verloskunde van uw ziekenhuis bellen. U vindt dit nummer ook op uw patiëntenkaart en in bijlage A van uw proefpersonen-informatiebrief.

Contact

MYPP-trial algemene contactgegevens
E-mailadres: MYPP.trial@erasmusmc.nl
Telefoon: +316 500 948 94

Professionals

Zorgprofessionals kunnen voor meer informatie, documenten en vragen terecht op onze website voor zorgverleners. Klik hier om deze website te bezoeken.

Website: Consortius Wetenschapscommunicatie