Nieuwe deelnemers

Informatie voor mogelijke nieuwe deelnemers aan dit onderzoek

Welkom! U bent bekend met  Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) en  bent zwanger of heeft een zwangerschapswens. Natuurlijk wilt u deze zwangerschap zo gezond en onbezorgd mogelijk doorlopen.

De MYPP-trial is bedoeld om de gezondheid van vrouwen met PCOS tijdens de zwangerschap te bevorderen door het verbeteren van de dagelijkse voeding. We onderzoeken of het dagelijks gebruik van het voedingssupplement ‘myo-inositol’ de zwangerschapsuitkomsten bij vrouwen met PCOS kan verbeteren en mogelijk ook voordelen biedt voor de algemene gezondheid van moeder en kind.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan onze studie, of wilt u (alvast) meer weten? Bekijk dan de pagina Over MYPP-trial, onze flyer of informatiebrief, lees de veelgestelde vragen of bezoek de pagina die vertelt hoe u aan aanvullende informatie kunt komen. Voor een lijst met  deelnemende ziekenhuizen kijkt u hier.

Doet u al mee aan de MYPP studie en wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Ga dan naar de pagina voor Bestaande deelnemers. Documenten downloaden kan op deze pagina.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.